De software-oplossingen van Septeo laten u focussen op wat echt telt. Voor u én uw cliënten.

Wij begrijpen de uitdagende wereld van advocaten en notarissen door en door. Daarom bouwen we de meest innovatieve, veilige en effectieve software-oplossingen voor het beheer van uw kantoor. Resultaat? U verhoogt uw productiviteit en winstgevendheid.

U staat uw cliënten steeds bij tijdens de belangrijke momenten in hun leven. Daar willen wij u graag bij ondersteunen, zodat u meer tijd krijgt voor uw cliënten én uw persoonlijke sleutelmomenten.

Septeo. Achter elk moment van het leven.

Septeo voor advocaten

Slorpen administratieve taken ook zoveel van uw tijd op? Aan wat hebt u precies uw tijd besteed en wat moet u nog factureren?

Het kan eenvoudiger. Dankzij onze veilige software-oplossingen beheert u de dossiers, prestaties en activiteiten van uw kantoor snel en (kosten)efficiënt. En de gegevens van u en uw klanten? Die plaatst en deelt u veilig in de cloud.

Vraag een demo aan

Septeo voor notarissen

Naast klassieke administratieve taken, verliest u als notaris veel tijd aan opzoekingswerk, analyses en het ingeven van gegevens. Onze software-oplossingen zijn perfect geïntegreerd met het e-notariaat. Dankzij automatische updates beschikt u steeds over actuele en correcte data.

Nog meer tijd winnen? Maak gebruik van de notariële kostenberekening, het geïntegreerde Windows-boekhoudprogramma en archivering op basis van tekstherkenning. En dankzij online back-up & disaster recovery recupereert u altijd uw data en gaat u vlot terug aan het werk na beschadiging of diefstal.

Vraag een demo aan

Onze HR software

Mpleo, een digitaal en modulair platform dat alle HR-aspecten omvat.

Van het beheer van aan-en afwezigheden tot onkostennota’s, payroll, talent en performance management, en nog veel meer! Samen optimaliseren en digitaliseren we uw HR-processen.

Onze klanten aan het woord

Facturatie per prestatie is nog steeds het meest gebruikte verdienmodel in de advocatuur. De cliënt heeft het recht om daar een controle op uit te oefenen. Met Lexor brengen we meer transparantie en objectiviteit in onze facturatie.
Stephane Criel
Vennoot Monard Law
Vertel ons meer over uw project